NYHETER

Tack för en trevlig och effektiv städdag!

Tack för god insats med att göra fint i vår förening.

Alltid lika trevligt att få träffa er alla, så härligt gäng!

Allt gott!
/ Styrelsen


Uppdatering angående montering av fasadplåtar

CC plåt har idag (26/4) återupptagit monteringen av fasadplåtarna. Dem avser att hålla på med monteringen veckan ut. Vi hoppas ni kan ha överseende om detta medför oljud och att dem emellanåt står parkerade utanför våra portar. 


Vänligen/ Styrelsen


Städdag söndag 9:e maj 2021

Den 9:e maj kör vi tillsammans den årliga städdagen i föreningen. Deltagandet är frivilligt, men vi uppskattar såklart att så många som möjligt är med och deltar så går det snabbt att röja. Det brukar dessutom vara väldigt trevligt att träffa sina grannar :) Vi städar föreningens gemensamma utrymmen och tar fram utemöblerna. 

Vi har bokat en container som kommer att stå på parkeringen och kan användas för att slänga skräp från de gemensamma utrymmena men även om man har något eget som man behöver slänga. Så passa på att rensa! Vi börjar städningen kl 10 och håller på tills vi är färdiga, det brukar sällan ta mer än ett par timmar. Vi fixar grillad korv och dryck till lunch ute i trädgården


Vänligen/ Styrelsen


Asbestsanering

Idag (9/4) kommer det att utföras sanering av isoleringen på de rör som finns längst ner i trapphuset i 16C. Den isolering som idag innehåller asbest kommer att plockas bort och bytas ut mot annan isolering.

Under tiden jobbet utförs kommer vi tyvärr inte ha någon åtkomst till källarförråden som ligger inne i skyddsrummet.

Vid frågor, kontakta styrelsen.

Vänligen/ Styrelsen


E-faktura och autogiro

Storholmen går ut och informerar om hur du som medlem kan välja att betala månadsavgiften med e-faktura eller autogiro. Storholmen uppmuntrar alla till att göra detta och i bifogad fil finns information om hur du går tillväga för att lägga om dina betalningar. 

För mer info ta kontakt med Storholmen.

Vänligen/ Styrelsen & Storholmen 


Uppdatering kring montering av fasadplåtar

CC-plåt har varit här och provmonterat några fasadplåtar på våra hus. Detta blev inte som vi önskat och därav har vi reklamerat jobbet. Så just nu inväntar vi planen för fortsatt arbete. 

Vi uppdaterar med mer information så snart vi har någon. 

Allt gott!
/ Styrelsen


FRAMFLYTTAT! Montering av ny fasadplåtar

På grund av försenad leverans av materialet till CC-plåt som ska utföra monteringen av nya fasadplåtar så är vi tvugna att skjuta på monteringen. Vi kommer att informera om när nytt datum beslutats. Mest troligt blir det någon gång i januari.

 Allt gott! 
/ Styrelsen 


Montering av nya fasadplåtar

Nu är det äntligen dags att få nya fasadplåtar på de hus där träskivor fortfarande sitter under fönstren. Detta arbete kommer att påbörjas under vecka 49, och förväntas att vara färdigt inom två veckor efter start.


Vid eventuella frågor angående detta kontakta Storholmen på 08-520 252 00, alt mejla till info@storholmendirekt.se, och uppge ärendenummer: 519-634854

Allt gott!
/ Styrelsen


Nytt datum för årsstämman 2020

Som vi nämnt i det senaste informationsbrevet så har vi pga Covid-19 beslutat att flytta fram årsstämman i hopp om att förutsättningarna är annorlunda än för tillfället. Det nya datumet för årsstämman är torsdag 11:e juni kl 19-21 i föreningslokalen. 

Vi testar i år att ha stämman under en vardagskväll med förhoppning om att fler medlemmar ska ha möjlighet att delta.

Ingen föranmälan behövs, det är bara att komma. Vi bjuder på fika!

Vi hoppas på att träffa dig där! 


Med anledning av Covid-19 (Corona)

Med anledning av pågående virusutbrott vet vi att det är många som behöver isolera sig hemma och inte har möjlighet att ta sig till affärer och dylikt just nu. Vi önskar såklart att vi alla hjälper varandra utifrån bästa förmåga och förutsättningar i detta läge. Om du behöver hjälp så hör gärna av dig till styrelsen så gör vi vårt bästa för att på något sätt hjälpa dig med det mest akuta.

Ta hand om varandra!

Vänlig hälsning/ Styrelsen


OBS! Vi återkommer med uppdatering kring när årsstämman förväntas äga rum. Vi följer de gällande direktiven och avvaktar någon vecka till innan vi fattar något beslut om huruvida årsstämman blir framflyttad eller ej.Städdag

Söndag den 17:e maj kl 10:00 träffas vi för att städa och göra vårfint tillsammans! 

Vi städar våra gemensamma utrymmen, åker bort med elskrot och fixar i ordning det som behövs på gården. Vi bjuder på korvlunch i trädgården (i föreningslokalen vid dåligt väder)

Det kommer att finnas en container uppställd på parkeringen där det även går bra att fylla på med egna saker som man önskar slänga. Kanske läget att passa på att rensa förrådet?